Iskanje po avtomobilu
Možnosti
Vse
Izberite vse Izbriši
Vse znamke
0 / 47
Potrdi

Alu platišča : dajte endinstven videz vašemu avtomobilu

Strokovnjak v pnevmatikah, LiderPnevmatik nudi širok izbor platišč za vaše vozilo.

S približno sto znamkami platišč na razpolago, hočemo polno zadovoljiti vaše želje s ponudbo po najboljših cenah. Naš celoten Katalog znamk, ki si ga lahko ogledate na našem portalu, se prilagaja vsem željam in vsakemu žepu. Profitirajte od naše strokovnosti, ocenite značilnosti in prednosti vsake znamke s pomočjo tehničnih špecifikacij izdelkov, ki so jih napisali naši strokovnjaki. Na našem portalu najdete številne fotografije, ki vam pomagajo izbrati vaša platišča v najboljših pogojih.

Naj gre za mali mestni avtomobil, za športno limuzino, ali za veliko terensko vozilo, našli boste poceni platišča za najboljši okras vašega vozila. Prihranite čas in naročite pnevmatike in platišča hkrati, po nizkih cenah na našem portalu LiderPnevmatik. Nudite vašemu avtomobilu edinstven videz.

Odločili ste se za spremembo videza svojega avtomobila, ker so platišča poškodovana ali obrabljena in je čas, da si omislite nova. Dali vam bomo nekaj nasvetov o tem, kaj morate upoštevati pri izbiri platišč.

Izbira premera

Večji kot je premer platišč, bolj eleganten je videz vašega vozila. Povečanje premera platišča povzroči zmanjšanje višine bočnice pnevmatike. Višina bočnice pnevmatike igra pomembno vlogo pri blaženju vendar, če preveč povečate premer platišča, se lahko zmanjša udobje. Zmanjšanje višine bočnice zmanjša bočno zibanje. Najti moramo pravi kompromis.

Izbira širine

Širina platišča lahko sprejme več širin pnevmatik. Te vrednosti najdete v naši tabeli ustreznosti. Ko spreminjate širino in premer, bodite pozorni, da boste ohranili enakovrednost dimenzij prvotne opreme.

Tip napere

Zelo pogosto ne razmišljamo o tem, vendar je pomembna izbira vrste napere za platišče. Tanke napere omogočajo boljše hlajenje zavor. Platišče preproste oblike s prostorom med naperami omogoča preprosto čiščenje zavornega prahu pri pranju avtomobila.

LiveChat
Whatsapp Messenger