245/45 R17 99W XL, 3PMSF - Spremeni

Nokian Seasonproof 245/45 R17 99W XL, 3PMSF

Razred : Osebna vozila, celoletne
C B B 71 dB
4.0 /5 (124 mnenji)
Nokian Seasonproof 245/45 R17 99W XL, 3PMSF
Nokian 245/45 R17 99W XL
71
Nokian Seasonproof 245/45 R17 99W XL, 3PMSF
C B B 71 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 48/72 urah

Cena po enoti 167,88

Tehnični podatki

Znamka Nokian
Model Seasonproof
Dimenzija 245/45 R17 99W
Spremeni to dimenzijo
Posebnost XL, 3PMSF
Evropska ocena
C B B 71 dB
Razred
Osebna vozila, celoletne
Mnenji
4.0 /5 (124 mnenji)

Opis

Pnevmatika Nokian Seasonproof se ponaša z zelo dobro vzdržljivostjo, optimalno učinkovitostjo in nizkim kotalnim uporom, kar pripomore k ekonomični porabi goriva in spoštovanju okolja. Vozniku zagotavlja popolno varnost skozi vse leto, zlasti na zasneženih cestah in v deževnih pogojih.

Opis
mnenji
Montaža

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Z združevanjem treh inovativnih tehničnih značilnosti v oblikovanju lamele, tekalne plasti in gumenega sestava, koncept Season Sense omogoča celoletno delovanje in najvišjo varnost na snegu in dežju. Izdelali smo prilagojene večnamenske lamele in usmerjene skulpture, nova "vsestranska" utora tekalne plasti pa lahko odvaja vodo in blato, medtem ko nov gumeni sestav, bogat s siliko, nudi odlično vzdržljivost, dober oprijem na mokri podlagi in nizko upornost pri kotaljenju, kar ga naredi enostavnega za uporabo na mokrem in blatu.

Boljše oprijemanje na snegu

Boljše oprijemanje na snegu
Opremljen z zimskimi čepi, ki se nahajajo med bloki tekalne plasti, ta zimska pnevmatika zagotavlja močan oprijem in stabilen občutek vožnje.
Učinkovito se oprijemajo sneženih površin med pospeševanjem in zaviranjem, čepi pa povečujejo varnost tako na snegu kot na kateri koli drugi vrsti mehkega terena.

Napredna vleka in nadzor

Napredna vleka in nadzor
Opremljen z novo tekalno plastjo in sredinskim delom, povezanim z bloki tekalne plasti, zagotavlja izboljšane zmogljivosti poleti in pri zaviranju na suhi ali mokri cesti, krajše zavorne razdalje, večjo varnost v ovinkih zaradi optimizirane vleke in naprednega nadzora ter optimalne zmogljivosti ne glede na vremenske razmere.

Indikator obrabe pnevmatike

Indikator obrabe pnevmatike
Opremljen z indikatorjem obrabe (DSI), ki vozniku omogoča vedeti, kdaj mora zamenjati svojo pnevmatiko, Nokian Seasonproof zagotavlja varno zimsko vožnjo. Indikator obrabe prikazuje preostalo globino tekalne plasti v milimetrih, številke pa se izbrišejo, ko se pnevmatika obrabi. Za popolno varnost pozimi mora biti globina utora idealno od 4 do 5 milimetrov in ko snežinka izgine, je čas, da zamenjate pnevmatiko za varno vožnjo.
LiveChat
Whatsapp Messenger