235/50 R19 99V 3PMSF - Spremeni

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Razred : 4x4, celoletne
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 mnenji)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 48/72 urah

Cena po enoti 197,38

Tehnični podatki

Znamka Nokian
Model Seasonproof SUV
Dimenzija 235/50 R19 99V
Spremeni to dimenzijo
Posebnost 3PMSF
Evropska ocena
C B A 69 dB
Razred
4x4, celoletne
Mnenji
4.0 /5 (26 mnenji)

Opis

Popolna rešitev za voznike, ki ne želijo redno menjavati svojih pnevmatik, je Nokian Seasonproof SUV optimalen vse dni v letu in vam nudi veliko varnosti.
Zanesljiv med sneženimi in blatnimi dnevi ter ponuja brezhibne zmogljivosti in zelo sproščeno vožnjo poleti, ta celoletna pnevmatika se izkaže za trajno.

Opis
mnenji
Montaža

Stabilnost in vodljivost za vsestransko uporabo SUV-jev

Stabilnost in vodljivost za vsestransko uporabo SUV-jev
Ramenska območja Nokian Seasonproof SUV so bila posebej prilagojena za uporabo na športnih terenskih vozilih (SUV).
Podpora blokov na tekalni površini zagotavlja stabilnost, medtem ko srednje območje z prilagojenimi bloki tekalne površine in lamelizacijo ponuja optimalne zmogljivosti, ne glede na vremenske razmere.
Za voznike to pomeni občutek stabilnosti na cesti, pa tudi natančno vodljivost na mokrih cestah v dežju ali zasneženih cestah pozimi.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Inovacija Season Sense podjetja Nokian vključuje tri tehnične napredke za optimizacijo zmogljivosti pnevmatik: specifično tehniko lamelizacije, usmerjen vzorec tekalne plasti in napredno formulacijo gume. Te značilnosti omogočajo večjo prilagodljivost in varnost na snegu in mokrih površinah. Nokian je razvil multifunkcijsko lamelizacijo in usmerjen vzorec tekalne plasti, da bi zadovoljil te potrebe. Oblikovanje novih kanalov za odvajanje "vseh sezon" spodbuja odstranjevanje vode in blata, medtem ko dodatek silike v gumijasto mešanico zagotavlja veliko življenjsko dobo, optimalen oprijem na mokrih površinah in zmanjšan kotalni upor.

Poletna zmogljivost in varnost pozimi

Poletna zmogljivost in varnost pozimi
Preoblikovana zasnova tekalne plasti pnevmatike optimizira zmogljivosti za poletno sezono. Opazne so pomembne izboljšave pri zaviranju na mokri in suhi cesti, zahvaljujoč posebej oblikovanim zarezam, ki zmanjšujejo potrebno razdaljo za ustavitev in povečujejo varnost v ovinkih z zagotavljanjem več oprijema in nadzora. Poleg tega elementi, namenjeni za sneg, postavljeni med sekcijami tekalne plasti, zagotavljajo boljši oprijem na snegu, tako pri zaviranju kot pri pospeševanju, in povečujejo varnost pri vožnji po svežem snegu ali različnih vrstah mehkih površin.

Indikator obrabe pnevmatike

Indikator obrabe pnevmatike
Pnevmatika Nokian Seasonproof SUV je opremljena s sistemom, ki voznika opozori na potrebo po zamenjavi pnevmatik. Ta sistem, imenovan Indikator obrabe, prikazuje preostalo globino gume v milimetrih in številke postopoma bledijo, ko se pnevmatika obrablja. Za ohranjanje varnosti v zimski sezoni je priporočljivo, da so utori pnevmatike med 4 in 5 milimetri. Dokler pnevmatika ohranja vsaj 4 milimetre utora, je ikona snežinke vidna. Ko te ikone ni več videti, to pomeni, da je čas za zamenjavo pnevmatik, da ohranimo varne pogoje vožnje.
LiveChat
Whatsapp Messenger