Iskanje po dimenzijah
Moto gume Mefo-Sport

Moto gume Mefo-Sport

Motokros je vozil od 13. leta, leto kasneje pa se je udeležil svoje prve dirke. Danes se redko udeležuje tekmovanj, vendar je ohranil svojo strast do športa: to je Joachim Liebl, pomočnik direktorja družbe MEFO Sport GmbH.

Zato MEFO Sport natančno ve, da so v primerjavi s tekmeci pomembne podrobnosti. Družba MEFO Sport je pozorna.

Družba MEFO Sport vedno prepozna individualne potrebe in želje svojih strank in stori vse, da jim ustreže. To je tisto, kar motivira MEFO Sport!

Stranke družbo MEFO Sport vsak dan popeljejo nazaj k njenim koreninam: strasti do motorjev. In to je zelo prijeten občutek.

Ker je pri tem športu dober nasvet bistvenega pomena, MEFO Sport nima trgovine za končne uporabnike. MEFO Sport meni, da je obstoječa mreža trgovcev nujna tako za zasebne kupce kot tudi za proizvajalce in veletrgovce.

MEFO Sport ima tudi nekaj skupnega s svojimi dobavitelji: zagotoviti najvišje možne standarde kakovosti za svoje izdelke. In ker se MEFO Sport in njegovi proizvajalci skozi leta še naprej izboljšujejo, je ta težnja izvirala iz partnerstev, ki temeljijo na kontinuiteti in zaupanju. MEFO Sport je razvil dolgoročne poslovne odnose s podjetji, kot so Kenda, Heidenau, Shinko, Acerbis ali celo No Toil. Novinci so se pridružili tudi "družini izdelovalcev", vključno z Ariete, Dirtboy in Mechanix.

MEFO Sport s svojim dolgoletnim tehničnim znanjem in strokovnim znanjem kot uvoznik in veletrgovec svojim strankam zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. MEFO Sport to načelo uporablja v vseh svojih segmentih.

MEFO Sport deluje z roko v roki s svojimi kupci in proizvajalci. Najboljši primer tega sodelovanja je izdelek "Mefo Off Road Mousse", ki ga je Mefo Offroad razvil in izdelal za posebne potrebe kupcev. Družbi Mefo Offroad in MEFO Sport GmbH tesno sodelujeta za optimalno spodbujanje svetovne prodaje.

Le tako lahko MEFO Sport izstopa med tekmeci, zvest svojemu sloganu: "Vedno do konca pritisnite na pedale, kajti z zaviranjem izgubljate."

Enduro

Motokros / Trial

LiveChat
Messenger