Pnevmatika Roadguider

Roadguider je znamka štirikolesnih pnevmatik, ki jih je zasnoval Qingdao Qihang Tire CO., Ltd, proizvajalec pnevmatik, ki se nahaja v Pingduju, Qingdao na Kitajskem, ustanovljen leta 2000. Podjetje zaposluje več kot 400 ljudi.

Štirikolesne pnevmatike Roadguider so certificirane s strani USA DOT, CCC, REACH in EMARK in izpolnjujejo tudi standarde ISO.

Izdelane iz najboljših kavčukov iz Indonezije in Tajske, so štirikolesne pnevmatike Roadguider podvržene strogim testom, da zagotovijo stalno kakovost.

Pnevmatike za štirikolesnike Roadguider

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Roadguider

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Roadguider in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarska / Vse ceste

Letna
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.