Iskanje po dimenzijah
Moto gume Cheng Shin

Moto gume Cheng Shin

Ali ima vaše vozilo kolesa? Potem ima Cheng Shin pnevmatiko, ki jo potrebujete! Tajvansko podjetje, ustanovljeno leta 1967, je nekoč proizvajalo samo pnevmatike za kolesa. Danes je to deveti največji proizvajalec pnevmatik na svetu. Cheng Shin Rubber (ki deluje na nekaterih področjih kot Tires Maxxis ali CST) distribuira pnevmatike v skoraj 170 državah in je certificiran za vse pomembne mednarodne varnostne in proizvodne standarde. Kakovostne pnevmatike Cheng Shin z operativnimi centri v več kot dvanajstih državah niso nikoli daleč od vas.

Za vsako spletno mesto Cheng Shin veljajo enaka načela oblikovanja, inovativnosti in integritete. Družba je industrijsko merilo v proizvodnih operacijah in uporablja najnaprednejše metode za izdelavo dobro izdelanih pnevmatik, ki vam zagotavljajo dolgoročno učinkovitost. Pnevmatike Cheng Shin uporabljajo posebej oblikovane zmesi in profile pnevmatik, ki zagotavljajo vrhunski oprijem ne glede na teren in pogoje. Za razliko od pnevmatik, ki ponujajo le klasično raven zmogljivosti in kratko življenjsko dobo, boste lahko uživali v svojem naslednjem kompletu pnevmatik Cheng Shin sezono za sezono. Kot OEM (proizvajalec originalne opreme) motornih gum za industrijske velikane, kot so Honda, Kawasaki, Yamaha in Suzuki, Cheng Shin uživa zaupanje najbolj spoštovanih svetovnih proizvajalcev motorjev. Ker to veste, se lahko brez strahu podate na cesto.

Podjetje Cheng Shin je v zadnjih 15 letih eksponentno naraščalo, saj je javnost odkrila odličnost njegovih izdelkov, podjetje pa še naprej odpira nove proizvodne obrate in razvija nove tehnologije za pnevmatike.

Najbolj prodajani profili

Cestne / Športne

Letna

Skuter

Enduro

Letna
LiveChat
Whatsapp Messenger