Iskanje po dimenzijah
Moto gume Anlas

Moto gume Anlas

Zgodovina

Turško podjetje ANLAS, ustanovljeno leta 1960, je leta 1970 začelo vlagati v lokalno proizvodnjo pnevmatik. Proizvodnja se je uradno začela leta 1976.

Človeški viri

Podjetje ANLAS zaposluje usposobljene tehnične in proizvodne ekipe. Izkušnje, pridobljene z dolgoletnim delom v industriji pnevmatik, omogočajo, da se vsi zaposleni v podjetju usposobijo na področju gum in pnevmatik. Štirideset let obstoja podjetniški kulturi omogoča krepitev ekip.

S svojimi namenskimi prodajnimi ekipami, razporejenimi na vseh trgih, ANLAS vzpostavlja povezave s trgovci in kupci neposredno na terenu. Prodajalci lahko v realnem času posredujejo povratne informacije o kakovosti in učinkovitosti ponujenih izdelkov.

ANLAS z velikim številom koncesionarjev v Turčiji in 60-odstotni tržni deležem že vrsto let dela za prihodnost podjetja.

Proizvodnja

Pisarne ANLAS se nahajajo v industrijskem mestu Düzsce, na pol poti med Istanbulom in Ankaro, na križišču vseevropske avtoceste in državne ceste.

Podjetje ima skupno površino 100.000 kvadratnih metrov ravnih zemljišč, ki so na voljo za kakršno koli širjenje. Sedanja tovarna in njene pomožne zgradbe zavzemajo zaprto in pokrito površino 13.000 kvadratnih metrov.

Na lokaciji so tudi laboratoriji za kemijsko in fizikalno preskušanje materialov in spojin ter preskusni center, v katerem se v razvojnih fazah testirajo pnevmatike in preverja kakovost končnih izdelkov.

Najbolj prodajani profili

Cestne / Športne

Skuter

Enduro

Trail

Motokros / Trial

LiveChat
Messenger