Pnevmatika Mitas

Mitas je proizvajalec na Češkem, ki je leta 1933 začel svoje storitve pod imenom MITAS Praha. Leta 1947se je poimenoval Mitas in odtlej se močno razvija zaradi svojih treh vrhunsko opremljenih proizvodnih centrov. Mitas se specializira v izdelovanju pnevmatik za bicikle in motorna kolesa. S pomočjo svojega velikega distribucijskega omrežja, je Mitas postal znamka, na katero se obrača vedno več proizvajalcev motornih koles. Pnevmatike Mitas uporabljajo na več področijih, kot na primer v kmetijstvu, v gradbeništvu, v vožnji (motornih koles in avtomobilov), v gospodarskih, tovornih in terenskih vozil.

Moto Pnevmatike Mitas

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Mitas

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Mitas in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Tekmovanje / Dirkališče

Custom

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.