Pnevmatika Duro

Ustanovljena leta 1945, je Duro znamka pnevmatik, ki se je postopoma specializirala na gume motornih koles in gorskih koles. Modeli na razpolago so visokozmogljivi in sad vrhunske tehnologije.
Nagrajena z odlikovanjem EUROBIKE 2009, postaja znamka vedno bolj prestižna na področju motornih koles. Reynolds cycling jo je izbrala leta 2010 za izvirno opremo svojih koles.

Moto Pnevmatike Duro

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Duro

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Duro in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Cestne / Športne

Letna

Trail

Letna
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.