Iskanje po dimenzijah
Moto gume Bridgestone

Moto gume Bridgestone

Proizvajalec pnevmatik Bridgestoneposveča posebno pažnjo svoji proizvodnji moto gum. Bridgestone izdeluje moto gume od 60ih let prejšnjega stoletja. Danes, je 30% novih motornih koles na francoskem trgu izvirno opremljeno z gumami Bridgestone.

Japonski proizvajalec si trenutno prizadeva izboljšati kakovost in zmogljivost svojih pnevmatik, da bo ustregel zahtevam motoristom. Zadnji poskus v tej smer je z gumo Battlax T 30.

Japonski proizvajalec je povabil 100 motoristov na testiranje te gume. Namen tega testiranja je bilo preizkušanje gum v resničnih razmerah, da bi zagotovil vsakdanjemu motoristu optimalno kakovost.

Najbolj prodajani profili

Cestne / Športne

Skuter

Enduro

Trail

Tekmovanje / Dirkališče

Motokros / Trial

Custom

Tehnologija znamke Bridgestone

DBC (Izboljšana upravljivost)

DBC (Izboljšana upravljivost)
Zadnje pnevmatike Battlax BT-012SS sledijo revolucionarni zasnovi z dvojnim pasom. Enosmerni pas je dopolnjen z pasom na vsakem ramenu. Ta zasnova zagotavlja odličen oprijem v ovinkih, skupaj z neprimerljivo vodljivostjo in absorpcijo udarcev. Poleg tega je srednji del tekalne plasti pustil prosto, kar naredi vožnjo v ravni liniji bolj stabilno.

MS-PAS (Manj kopičenja toplote in več stabilnosti)

MS-PAS (Manj kopičenja toplote in več stabilnosti)
Vsi zadnji pnevmatiki Battlax imajo enojno spiralno konstrukcijo. Gre za enojni trak aramida, ki je neprekinjeno navit okoli oboda pnevmatike. Unikatnost traku preprečuje prekrivanje plasti, varjenje ali spoje in prinaša neznano lahkotnost v standardni konstrukciji s prečno pasovno. Enojna spiralna pasovna zmanjšuje vsako segrevanje, ki se pojavi med vrtenjem pnevmatike. Posledično se poveča stabilnost in izboljša učinkovitost blaženja udarcev.

5LC (Maksimalna vleka v ovinkih)

5LC (Maksimalna vleka v ovinkih)
Izpod rok genialnih inženirjev MotoGP pri Bridgestone, tehnologija 5LC za zadnje pnevmatike izstopa z združevanjem 5 plasti 3 različnih gumijastih spojin. : Sredina tekalne plasti daje prednost stabilnosti in življenjski dobi zahvaljujoč trdi spojini, ramena ponujajo neverjetno vleko zahvaljujoč srednji gumi in končno zunanji del omogoča ekstremno oprijemljivost v ovinkih zahvaljujoč spojini z visoko oprijemljivostjo. Na koncu, inovativna tehnologija v službi osupljive izkušnje!

ULTIMAT EYE™

ULTIMAT EYE™
Ekskluzivna tehnologija Bridgestone za razvoj pnevmatik, ki omogoča merjenje in vizualizacijo obnašanja kontaktnih površin pnevmatik v realnih pogojih vožnje. Prej je razvoj pnevmatik vključeval simulacije, izdelavo prototipov in uporabo laboratorijskih meritev ter testiranje na pravih vozilih za preverjanje zmogljivosti. ULTIMAT EYE™ v laboratoriju reproducira pogoje vožnje z visoko hitrostjo, ki so enakovredni tistim v pravem vozilu, kar omogoča vizualizacijo obnašanja kontaktnih površin pnevmatik. Poleg prejšnjih testov na pravih vozilih to omogoča visoko natančno analizo in preverjanje zmogljivosti na trdni znanstveni osnovi. Z uporabo tehnologije, zasnovane za razvoj pnevmatik za najzahtevnejše avtomobilske in motociklistične dirke na svetu, lahko merilna in analitična oprema prenese hitrosti do 400 km/h in naklone do 60 stopinj.
LiveChat
Whatsapp Messenger