Iskanje po dimenzijah
Moto gume Shinko

Moto gume Shinko

Skupina Shinko, ustanovljena leta 1946 v japonskem mestu Osaka, je začela kot proizvajalec pnevmatik in zračnic za kolesa. Danes je skupina proizvajalec izdelkov iz gume v polnem razmahu.

Leta 1998 je skupina Shinko kupila tehnologijo in kalupe za motorje pri Yokohama Rubber Co. in začela s proizvodnjo teh izdelkov pod blagovno znamko Shinko Tire. S proizvodnjo s sedežem v Južni Koreji in oblikovanjem s poreklom iz Japonske je podjetju uspelo harmonično združiti japonska oblikovalska in inženirska načela z južnokorejskimi standardi nadzora proizvodnje in kakovosti. Danes Shinko Tire na mesec proizvede približno 200.000 pnevmatik za motorje.

V Združene države Amerike pnevmatike Shinko uvaža Western Power Sports, Inc. (WPS) s sedežem v Boiseju, glavnem mestu zvezne države Idaho. Podjetje je trdno uveljavljeno na trgu motornih športov in ima skladišča v Boiseju (Idaho), Fresnu (Kalifornija), Ashleyju (Indiana), Elizabethtownu (Pennsylvania), Midlothianu (Teksas) in Memphisu (Tennessee). Družba Shinko Tyres USA v sodelovanju z WPS s ponosom predstavlja pnevmatike Cruiser, Scooter, Off road in Dual Sport, ki so del športne ponudbe Shinko.

Neprekinjeni testi v ZDA in razvoj oddelka za raziskave in razvoj tovarne Shinko Tire omogočajo izdelavo obetavnih pnevmatik, ki ustrezajo potrebam današnjih profesionalnih voznikov. Pnevmatiki Shinko Tire in WPS imata en cilj: izpolniti vsa vaša pričakovanja.

Najbolj prodajani profili

Cestne / Športne

Skuter

Tekmovanje / Dirkališče

Letna

Custom

LiveChat
Messenger