255/50 R19 103T MFS, Seal Inside, ELT - Spremeni

Pirelli Scorpion Elect 255/50 R19 103T MFS, Seal Inside, ELT

Razred : 4x4, letne
A B A 69 dB
Pirelli Scorpion Elect 255/50 R19 103T MFS, Seal Inside, ELT
Pirelli 255/50 R19 103T
69
Pirelli Scorpion Elect 255/50 R19 103T MFS, Seal Inside, ELT
A B A 69 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 72 urah

Cena po enoti 201,38

Tehnični podatki

Znamka Pirelli
Model Scorpion Elect
Dimenzija 255/50 R19 103T
Spremeni to dimenzijo
Posebnost MFS, Seal Inside, ELT
Evropska ocena
A B A 69 dB
Razred
4x4, letne
Mnenji
0.0 /5 (0 mnenji)

Opis

Pirelli zaznamuje avtomobilski sektor z električnim odtisom s Scorpion Elect, ki je bil izključno zasnovan za usklajevanje z niansami električnih vozil. Ta pnevmatika, vrhunec inovacij, se ponaša z recalibriranim odtisom na tleh za zmanjšano porabo energije. Obeta optimizirano akustično udobje in povečano odzivnost, ki polepšata izkušnjo električne vožnje. Poudarek na zmogljivosti brez zanemarjanja energetske učinkovitosti priča o Pirellijevem obvladovanju pnevmatik. Ta pnevmatika je rezultat poglobljenih raziskav, ki so bile usmerjene v zmanjšanje ekološkega odtisa ob hkratnem povečanju užitka v vožnji. Vsaka komponenta je bila zasnovana za reševanje izzivov, ki so značilni za električna vozila, kar zagotavlja optimalno interakcijo s cesto in okolju prijazno dediščino.

Opis
mnenji
Montaža

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revolucionira vožnjo po predrtem pnevmatiku z ustvarjanjem nove generacije samopopravljivih pnevmatik, ki zagotavljajo varnost in omogočajo nadaljevanje vožnje po predrtem pnevmatiku, hkrati pa ohranjajo popoln nadzor nad avtomobilom.
Dejansko lahko z tehnologijo Seal Inside™ vozilo, katerega pnevmatika je prebodena z zunanjim predmetom, v 85% primerov nadaljuje vožnjo, saj tlak zraka ostane nespremenjen. Ta evolucija tako odpravlja veliko večino nesrečnih situacij, ki so posledica izgube tlaka v predrtem pnevmatiku.
Z pnevmatiko Seal Inside™ vas predrta pnevmatika ne pusti na cedilu sredi nikjer: lahko se vrnete domov, da zamenjate pnevmatiko, ali pa se neposredno odpravite v garažo.
Ta tehnologija Seal Inside™ je uporabna za vsa vozila glede na dimenzije pnevmatike.

Faza 1
Zunanji predmet, kot je žebelj, je obdan z mastiksom, ki je prisoten v pnevmatiki.
Faza 2
Če je predmet izstreljen, mastiks postopoma zapolni luknjo, ki jo je pustil predmet.
Faza 3
Ko je predmet popolnoma iz pnevmatike, je luknja popolnoma zapolnjena in zatesnjena, kar preprečuje kakršnokoli izgubo tlaka.
LiveChat
Whatsapp Messenger