265/35 R22 102V XL - Spremeni

Antares Majoris M5 265/35 R22 102V XL

Razred : Osebna vozila, letne
E E 72 dB
Antares Majoris M5 265/35 R22 102V XL
72
Antares Majoris M5 265/35 R22 102V XL
E E 72 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 72 urah

Cena po enoti 199,19

Tehnični podatki

Znamka Antares
Model Majoris M5
Dimenzija 265/35 R22 102V
Spremeni to dimenzijo
Posebnost XL
Evropska ocena
E E 72 dB
Razred
Osebna vozila, letne
Mnenji
0.0 /5 (0 mnenji)

Opis

Visokozmogljiva pnevmatika po nizki ceni, Antares Majoris M5 je visokozmogljiva pnevmatika, namenjena za opremljanje dostavnih vozil, SUV-jev in križancev. Vzorec tekalne plasti je protizdrsni, zagotavlja zelo visoko oprijemljivost tako na suhih kot mokrih cestah. Prečne brazde so namenjene zagotavljanju boljše stabilnosti, boljšega obnašanja na cesti in boljšega odziva. Ohišje je bilo posebej zasnovano za izboljšanje taktilnega in akustičnega udobja.

Opis
mnenji
Montaža

Super stabilnost vožnje in cestne lege

Super stabilnost vožnje in cestne lege
Optimalna zasnova formule in strukture vzorca zagotavlja pnevmatiki večjo stabilnost in boljše vodljivost.
A. Uporaba formule z visoko vsebnostjo naravnega kavčuka na osnovi belega ogljika omogoča prilagoditev trdote tekalne plasti vzorcu z majhnimi utori, da se zmanjša celotna trdota bloka tekalne plasti in poveča njegova podporna površina.
B. Z izboljšano zasnovo tekalne plasti, ki povečuje površino odpornosti proti zdrsu, neprekinjena prečna utora zagotavlja stabilnost in natančnost.

Odličen oprijem in zaviranje na mokri podlagi

Odličen oprijem in zaviranje na mokri podlagi
Zahvaljujoč formuli materiala in optimalni zasnovi so zagotovljene zavorne zmogljivosti, oprijem na mokri podlagi in zmogljivosti na suhi podlagi.
A. Uporabljena je formula z visoko vsebnostjo beljega ogljika za izboljšanje zavornih zmogljivosti na posebej vlažnih območjih. Ojačana struktura ohišja pnevmatike, skupaj z širokim in trdnim ramenskim delom in ojačanimi utori, zagotavlja njegovo togost med vožnjo in krmiljenjem.
B. Računalniška simulacija tekalne plasti in kotalnega napora pnevmatike

Ultra-tiho udobje

Ultra-tiho udobje
Oblikovanje optimalne strukture ohišja in strukture tekalne plasti zagotavlja največjo tišino in udobje.
A. Optimizira strukturo ohišja in krepi ravnotežje sile pnevmatike med procesom vožnje z analiziranjem sile vsakega dela pnevmatike.
B. Oblikovanje tekalne plasti v povezavi z oblikovanjem celotnega odprtega bloka omogoča učinkovito izboljšanje zvočne izolacije pnevmatike in zmanjšanje hrupa kotaljenja.
LiveChat
Whatsapp Messenger