Filtriraj
Sun f

Sun f A048

Kategorija :
Hobby / Steza
4 mnenje
Vrste
A048
Dimenzija
12 dimenzije
Kategorija
Hobby / Steza
Mnenje strank
4 mnenje
od
82,69 
Na zalogi
Preveri dimenzije
Varna transakcija
Več kot 200 montažnih partnerjev
Tehnični podatki
Vrste
A048
Dimenzija
12 dimenzije
Kategorija
Hobby / Steza
Mnenje strank
4 mnenje
Dimenzije
Opis

A048 od Sun f je štirikolesnik za blatna tla.
Sestavljen je iz visoko odpornega gumijastega materiala za še daljšo življenjsko dobo in boljše razmerje med kakovostjo in ceno. (6 plasti)
Struktura tekalne plasti z globokimi gumbi ponuja izjemno vleko za optimalne zmogljivosti.
Agresivni ramenski gumbi zagotavljajo odličen oprijem in dober bočni prijem. Proti prebadanju.

4 komentarjev strank
5 od 5 zvezdic
Razmerje cena/kakovost
5/5
Stabilnost
5/5
Hrup
5/5
Dolgotrajnost
3/5
Skrajna terenska "mud terrain"
5/5
Oprijem na asfaltu
1/5
Odpornost proti predrtju
4/5
Vibracije
5/5
Mnenja uporabnikov

Da bi lahko ocenili ta izdelek, morate predhodno oddati naročilo. Obveščamo vas, da so mnenja, objavljena na spletnem mestu, predmet nadzornega postopka. Mnenja so razvrščena samo po kronološkem vrstnem redu.


Mnenje od Ar rouz
4/5

Za ceno so res odlične blato gume, lep vzorec, nekoliko manj mešane kot sun f A050, pazite na mokrem asfaltu lol. Mislim, da jih bom naslednjič spet vzel v 25 za težo. Za prevoznika, če izberete DPD. Načrtujte teden dni dostave, ne 72 ur.

Vrsta ceste: Terenska - Vožnja: Športna - Vozilo: 1000 Renegade
Mnenje objavljeno 3. 07. 21 od Ar rouz po nakupovalni izkušnji 2. 06. 21 Prevedena mnenja, objavljena 3. 07. 21 od Ar rouz po nakupovalni izkušnji 2. 06. 21 - oglejte si izvirnik (francoščina) oglejte si prevedeno različico (slovenščina)
Bi dokupile te pnevmatike ? Da
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.