Alu platišča Oxxo

OXXO je cenjena znamka Alu platišč, ki hoče povezovati inovativni dizajn z vrhunskimi zmogljivostji. Znamka je začela s svojimi storitvami na Švedskem v zadnjih letih 90ih prešjnjega stoletja, in podprla jo je družba Amring, ki je takrat hotela ustvariti novo znamko platišč, ki naj bi odgovorila aktualnim potrebam in željam strank. Prvi modeli OXXO so prišli na švedski trg in so naglo navdušili številne avtomobiliste.
Zaradi pozitivne ocene profesionalcev na področju pnevmatik in avtomobilske industrije, kot so nizozemski Contibanden in nemški Reifen Gundlach, se je znamki platišč OXXO uspelo trajno uveljaviti na evropskem trgu. Danes ustreza vsak izdelek OXXO evropskim standardom ECE, TUV in ABE. Proizvajajo jih v južni Aziji z vrhunsko opremo in z vrhunskimi materiali.

Alu platišča Oxxo
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.