315/35 R21 111V XL, 3PMSF - Spremeni

Tourador Winter PRO TSU1 315/35 R21 111V XL, 3PMSF

Razred : 4x4, zimske
D C B 73 dB
4.5 /5 (2 mnenji)
Tourador Winter PRO TSU1 315/35 R21 111V XL, 3PMSF
Tourador 315/35 R21 111V XL
73
Tourador Winter PRO TSU1 315/35 R21 111V XL, 3PMSF
D C B 73 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 72 urah

Cena po enoti 191,89

Tehnični podatki

Znamka Tourador
Model Winter PRO TSU1
Dimenzija 315/35 R21 111V
Spremeni to dimenzijo
Posebnost XL, 3PMSF
Evropska ocena
D C B 73 dB
Razred
4x4, zimske
Mnenji
4.5 /5 (2 mnenji)

Opis

Kot vsi zimski pnevmatiki Tourador, je Winter PRO TSU1 tehnično sofisticiran in originalen zimski pnevmatik z edinstvenim profilom. Ima 5 trakov z različnimi vzorci, ki ga naredijo posebej tih; udobje vožnje je zagotovljeno, tudi v najbolj ekstremnih zimskih pogojih. Močna ramena zagotavljajo izjemno stabilnost in visoko kontrolo nad smerjo vožnje. Štiri široke obodne brazde učinkovito odvajajo vodo s cestišča, da bi preprečile tveganje za akvaplaning. Simetričen in usmerjen vzorec omogoča zelo visoko vodljivost, tudi pri visokih hitrostih. Centralni bloki še izboljšajo to vodljivost, saj izboljšajo zmogljivosti pospeševanja in zaviranja na snegu. Oprijem na dežju, snegu in ledu je še izboljšan z mnogimi majhnimi stranskimi rebri v obliki Z.

Opis
mnenji
Montaža

Smerne bloke

Smerne bloke
Robustna zasnova srednjega usmerjevalnega bloka za boljše vodenje in boljše zavorno zmogljivost v snegu. Odlično zaviranje, za varno vožnjo.

Oster risanje robov

Oster risanje robov
Ostri robovi stranskega kanala in vzorec v obliki Z na tekalni plasti lahko učinkovito prebijejo vodni film in absorbirajo sneg, kar zagotavlja superiorno zaviranje pri drsenju na mokri podlagi in kakovostno zaviranje na snegu, s čimer bistveno izboljšajo varnost vožnje v deževnem ali snežnem vremenu.

Risba utorov

Risba utorov
4 glavne široke zareze omogočajo učinkovito odvajanje vode in nudijo dobro protizdrsno zmogljivost.

Oblikovanje ramena

Oblikovanje ramena
Robustna zasnova ramena zagotavlja stabilnost krmiljenja in izboljšuje varnost vožnje.

Oblikovanje kiparstva

Oblikovanje kiparstva
Simetričen in usmerjen vzorec profila, ki odraža trenutne trende in bistveno izboljša vodljivost pri visoki hitrosti.

Opis pnevmatike

Naša nova PNEVMATIKA je zasnovana za najzahtevnejše voznike. Ta pnevmatika zagotavlja izjemno zmogljivost na mokrih in suhih cestah. Zasnovana je za dolgo življenjsko dobo in zagotavlja izjemno udobje med vožnjo.

LASTNOSTI:

  • IZJEMNA ZMOGLJIVOST NA MOKRIH CESTAH: Zahvaljujoč naši napredni tehnologiji, ta pnevmatika zagotavlja izjemno zmogljivost na mokrih cestah.
  • ODLIČNA ZMOGLJIVOST NA SUHIH CESTAH: Ta pnevmatika je zasnovana za zagotavljanje odlične zmogljivosti na suhih cestah.
  • DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA: Ta pnevmatika je zasnovana za dolgo življenjsko dobo.
  • IZJEMNO UDOBJE MED VOŽNJO: Ta pnevmatika zagotavlja izjemno udobje med vožnjo, zahvaljujoč naši napredni tehnologiji.

Ne zamudite priložnosti, da izkusite našo novo PNEVMATIKO. %order_now%

{{reviews}}

<p>Opis pnevmatike</p><p>Naša nova PNEVMATIKA je zasnovana za najzahtevnejše voznike. Ta pnevmatika zagotavlja izjemno zmogljivost na mokrih in suhih cestah. Zasnovana je za dolgo življenjsko dobo in zagotavlja izjemno udobje med vožnjo.</p><p>LASTNOSTI:</p><ul><li>IZJEMNA ZMOGLJIVOST NA MOKRIH CESTAH: Zahvaljujoč naši napredni tehnologiji, ta pnevmatika zagotavlja izjemno zmogljivost na mokrih cestah.</li><li>ODLIČNA ZMOGLJIVOST NA SUHIH CESTAH: Ta pnevmatika je zasnovana za zagotavljanje odlične zmogljivosti na suhih cestah.</li><li>DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA: Ta pnevmatika je zasnovana za dolgo življenjsko dobo.</li><li>IZJEMNO UDOBJE MED VOŽNJO: Ta pnevmatika zagotavlja izjemno udobje med vožnjo, zahvaljujoč naši napredni tehnologiji.</li></ul><p>Ne zamudite priložnosti, da izkusite našo novo PNEVMATIKO. %order_now%</p><p>{{reviews}}</p>
5 kombiniranih korakov zmanjšuje hrup kotaljenja, kar nudi odlično izkušnjo tihe vožnje.
LiveChat
Whatsapp Messenger