Pnevmatika Deli Tire

Znamka Deli Tire, ki pripada indonezijskemu podjetju PT Industri Karet Deli, je bila ustanovljena leta 1956 in je dobro znana po svoji široki paleti pnevmatik, vključno s tistimi za quade. Deli Tire proizvaja pnevmatike, ki se odlikujejo po svoji vzdržljivosti, zmogljivosti in prilagodljivosti različnim vrstam terenov. Za segment quad Deli Tire ponuja modele, prilagojene različnim uporabam, bodisi za prosti čas, tekmovanja ali uporabno rabo. Deli Tire vlaga v raziskave in razvoj, da zagotovi, da njihovi izdelki izpolnjujejo zahteve glede kakovosti in varnosti, hkrati pa ostajajo dostopni v smislu cene. To jo naredi za zanesljivo in ekonomično možnost za uporabnike quadov, ki iščejo zmogljive pnevmatike.

Pnevmatike za štirikolesnike Deli Tire

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Deli Tire

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Deli Tire in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Hobby / Steza

Letna
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.