Snežne verige Ottinger

Nemški proizvajalec Ottinger spada med najboljše dobavitelje snežnih in varnostnih verig že od leta 1965. Snežni sistemi Ottinger navdušijo zaradi visoke kakovosti in njihovih patentiranih sistemih, ki omogočajo izredno preprosto in hitro montažo. Ustrezajo standardu TUV in se redno uvrščajo med prve, ko jih specializirani magazini testirajo.

Poleg dostave tradicionalnih in inovativnih snežnih verig, je Ottinger tudi strokovnjak za izdelovanje specialnih modelov, za usposabljanje uporabnikov, za kontrolo izdelkov, za popravljanje in za spremembo snežnih verig. Znamka Ottinger je danes zelo priljubljena, zlasti v zasneženih deželah, kjer velja za sinonim varnosti in zanesljivosti. Sistemi verig Ottinger so zasnovani za skoraj vsa vozila in kolesa.

Ottinger
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.