Avto pnevmatike

Kakšna je razlika med pnevmatikami razreda R in ZR ?

Označba ZR pomeni, da lahko pnevmatika prenese hitrost nad 240 km na uro. Označba vključuje indekse hitrosti V (240 km/uro), W (270 km/uro), in Y (300 km/uro).

Pred 1990, so proizvajalci uporabili označbo ZR za visokozmogljivo pnevmatiko, ker indeksov W in Y še ni bilo… ZR velja za zastarelo označbo, čeprav se še vedno vidi v brošurah proizvajalcev in pri prodajalcih pnevmatik.

Pnevmatika strukture R z indeksom hitrosti V,W,Y je v bistvu pnevmatika ZR. Označba "ZR" ni nujno napisana na boku pnevmatike. Edina pomembna označba je indeks hitrosti (V,W,Y).

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.