Iskanje po dimenzijah

Kje lahko montirate gume?

Montaža pnevmatike na platišče se opravi s pomočjo profesionalnega orodja. To je težavno opravilo in zahteva določeno opremo in strokovno znanje. Zato je pomembno, da se to delo prepusti strokovnjakom. Potrebno je računati na približno od 10 do 15 minut dela za vsako gumo in za ceno od 10 do 25 evrov.

Ne delajte si skrbi!

Uporabniki, ki prvič kupujejo pnevmatike na spletu,se pogostokrat bojijo, da si jih bodo s težavo dali montirati.Strah jih je,da jih bodo garaže zavrnile, ali slabo sprejele, vendarle to ni res!

Prodaja pnevmatik po spletu se je demokratizirala po vsej Evropi in vulkanizerji so navajeni sprejemati pnevmatike in jih montirati za uporabnike.To delo je postalo rutinsko in se potrošniku ni potrebno bati ali si delati skrbi, kajti garažisti dobro zaslužijo z montažo pnevmatik.

Na koga se morate obrniti?

  • Najbolje je,da se oglasite pri partnerju portala.

Trgovine s pnevmatikami na spletu razpolagajo z montažnimi omrežji partnerjev, ki so navajeni sprejemati in montirati pnevmatike za internavte. Ko uporabnik pošlje svoje naročilo, dobi garaža elektronsko sporočilo,ki mu pove, da bo kmalu sprejel določeno vrsto pnevmatik za določenega potrošnika. Po prejemu blaga lahko garaža vzpostavi stik z internavtom in se zmeni z njim za datum montaže. Tarife, ki jih garaže zaračunavajo, so ves čas posodobljene in so objavljene na portalu

  • V montažnem centru ali v servisu, ki ni v partnerstvu s portalom

Na spletu kupljene pnevmatike lahko pridete montirat v vsako garažo, ki poseduje potrebno opremo. Cena montaže zavisi od centra montaže Praviloma niha cena med 15 in 25 evri po pnevmatiki, cena vključuje uravnovešenje koles

Nekateri montažni centri zaračunavajo višje cene, če pnevmatik niste kupili pri njih. Najbolje je, da zavrnete njihove usluge, kajti potrošniku prijazne garaže ne plačujejo višjih cen.

  • Doma ali na vašem delovnem mestu

Že nekaj let se montiranje gum opravlja tudi na vašem domu. Internavtom nudi visoko kakovostni servis z zelo prilagodljivim delovnim časom.

S telefonskim klicem se z mobilnim mehanikom zmenite za srečanje, bodisi na vašem delovnem mestu, bodisi na drugačnem naslovu. In to v rejonu,kjer le-ta deluje.

Po vsej deżeli razpolagamo z omreżjem mobilnih servisev, ki se jih poslożujte. Cena za isto uslugo ne presega tiste, ki bi vam jo zaračunali v trgovini ali v garaži.


Gume, kupljene na Lider Pnevmatik ,lahko daste montirat kjerkoli.


LiveChat
Messenger