120/70 ZR17 58W Sprednja - Spremeni

Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Sprednja

Razred : Tekmovanje / Dirkališče
C B B 73 dB
4.5 /5 (24 mnenji)
Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Sprednja
Michelin 120/70 ZR17 58W
73
Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Sprednja
C B B 73 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 72 urah

Cena po enoti 174,98

Tehnični podatki

Znamka Michelin
Model Power Cup 2
Dimenzija 120/70 ZR17 58W
Spremeni to dimenzijo
Posebnost Sprednja
Evropska ocena
C B B 73 dB
Razred
Tekmovanje / Dirkališče
Mnenji
4.5 /5 (24 mnenji)

Opis

Novi Michelin Power Cup 2 je še bolj primeren za vožnjo po stezi kot Power 5 in Power GP. Oblikovalske ekipe Michelin Power Cup 2 so imele predvsem v mislih uporabo na dirkališču, vendar so mu njegov dizajn in sestava omogočili homologacijo za cesto. Kljub temu gre za pnevmatiko, ki je zasnovana za dirkališče, z deležem utorov (4 % SP / 5 % ZA), kar omogoča večjo oprijem na suhi podlagi, vendar otežuje odvajanje vode. Ramena so tudi zelo izrazitega tipa "slick" in zadnja pnevmatika ima posebno gumijasto zmes za stezo. Gre torej za pnevmatiko, ki omogoča maksimalno izkoriščanje motornega kolesa na dirkališču, hkrati pa kljub vsemu uživa homologacijo za cesto. Power Cup 2 je torej manj prilagodljiv kot Power GP, vendar so njegove zmogljivosti na dirkališču veliko boljše.

Guma, ki je predvsem namenjena stezi, zahvaljujoč Michelinovi zmesi 2CT spredaj in Michelinovi zmesi 2CT+ zadaj.
Homologacija za vožnjo po cesti zahvaljujoč deležu utorov 4 % spredaj in 5 % zadaj. Tehnologija "Premium Touch Technogy" na straneh.

mnenji
Montaža

24 komentarjev strank

4.5 od 5 zvezdic

Dolgotrajnost 3.0 /5
Mokra podlaga 2.5 /5
Suha podlaga 5.0 /5
Udobje 4.5 /5
Razmerje cena/kakovost 4.0 /5
Stabilnost 5.0 /5
Hrup 5.0 /5
Čas ogrevanja 4.5 /5

Mnenja uporabnikov

Obveščamo vas, da se na spletišču oddana mnenja preverjajo. Mnenja so razvrščena samo kronološko.


- Cesta - Športna - 13000 Km

Deluje popolno !!


- Dirkališče - Športna - 600 Km

Popolno za trackdays - dobro se obnese pri 55 stopinjah temperature steze v Brnu. Prav tako prijetno in lepljivo na cesti - raven enaka kot pri Supercorsi, ampak traja dlje.


- Dirkališče - Športna

Proizvajalec navaja, da grelniki pnevmatik niso potrebni. Toda to je popolnoma napačno. Morda ob 35 stopinjah? ampak v hladnejših dneh preden dosežete temperaturo, tvegate hladno trganje! Če imate grelnike pnevmatik, ni težav, brez grelnikov napačne pnevmatike!


- Cesta - Športna - 900 Km

Res mi zelo ustreza, nikoli me ne prestraši ali kaj podobnega. Edina pomanjkljivost, ki jo lahko mu očita, je, da če ste hitri, se obrabi v 900 kilometrih, ampak zame ima varnost svojo ceno. Dober pnevmatika.


- Dirkališče - Športna - 2000 Km

Uporabljam pnevmatiko za Trackdays in na cesti Popoln na stezi, če ne želite uporabljati grelnikov pnevmatik, ampak želite voziti s polslikami. Popoln za cesto, tudi v zelo športnih razmerah Vožnja na mokrih površinah, a v primeru dežja in vode mi manjka zaupanje, ker nima silicija in polslik.


- Dirkališče - Športna

Dober pnevmatik do zdaj najboljši iz ponudbe proizvajalca za vožnjo zunaj ceste na amaterski ravni. Cena tudi upravičuje.


- Dirkališče - Športna

Zelo dobro za uporabo na dirkališču, brez težav s segrevanjem, oprijemom itd. Slicks so seveda boljši ali hitrejši.


- Gora - Športna - 4000 Km

Hitro in profesionalno


- Avtocesta - Športna - 50 Km

Najboljše pnevmatike, ki sem jih doslej preizkusil, te pnevmatike imajo ogromen oprijem, življenjska doba teh pnevmatik ne bo visoka, a zato jih nisem kupil. Zelo priporočljivo za tiste, ki se nagibajo v ovinkih. Imam tudi senzor nagiba kota in mi je prikazal maksimum 56°.


- Dirkališče - Športna

Idealna pnevmatika za stezo, pozabite na cesto. Omogoča vožnjo na suhi stezi. Oprijem zelo blizu slicka in enako obnašanje za bolj dostopno ceno. Ne nameščam več kot te pnevmatike.


Ogled več mnenj

Oceniti to pnevmatiko

Če želite podati svoje mnenje o Michelin Power Cup 2, se morate prijaviti.

LiveChat
Whatsapp Messenger