Iskanje po dimenzijah
Moto gume Golden Tyre

Moto gume Golden Tyre

Izdelki Goldentyre so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam vseh kupcev, ne glede na to, ali gre za poklicne voznike ali zgolj za navdušence. Vse lastnosti izdelka so bile bistveno izboljšane od leta 2015, ko je Marco Caribotti postal novi lastnik podjetja. Slednji je uvedel nov model upravljanja, hkrati pa vlagal vzporedno in brez pridržkov v raziskave in razvoj.

Caribotti je bil tudi sam poklicni voznik in že več kot 20 let odkriva mlade talente. On je tisti, ki je skozi leta razvil vse izdelke Goldentyre in X, s čimer je uvedel revolucionaren pristop h konceptu pnevmatik in pen. Razvoj izdelkov je rezultat tesnega sodelovanja med različnimi disciplinami med zaposlenimi v podjetju in uporabniki. Te raziskave, razvoj in izmenjava informacij omogočajo, da se izdelki Goldentyre nenehno izboljšujejo in še bolj premikajo meje zmogljivosti.

Pnevmatike distribuirajo prek svetovne mreže, ki je prisotna v več kot 40 državah, in prek močnih poslovnih odnosov z distributerji Min v Evropi, Severni Ameriki, Južni Ameriki, Avstraliji, Južni Afriki in Aziji.

Leta 2017 je Goldentyre preselil pisarne v Veliki Britaniji v prostore novega sedeža, da bi olajšal mednarodni prevoz.

Prvi dve točki Goldentyre sta se odprli leta 2018 (ena v Veliki Britaniji in druga v Italiji).

Enduro

Letna
LiveChat
Messenger