Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Windforce avtomobil

Pnevmatika Windforce

Družba Windforce se nahaja v čudovitem obalnem mestu Quigdao. Družba Windforce je imela dober začetek in je hitro naraščala. Prodaja Windforcea je od leta 2013 stalno rasla in je leta 2016 prvič presegla 100 milijonov ameriških dolarjev. Windforce ponuja celotno paleto pnevmatik: radialne pnevmatike za osebna vozila, visoko zmogljive pnevmatike, pnevmaike za športna terenska vozila, H/T, A/T, M/T, pnevmatike za gospodarksa vozila, A/S, zimske pnevmatike ali TBR. Zahvaljujoč profesionalni prodajni skupini, ki je prisotna pri različnih prodajalcih, so pnevmatike Windforce zdaj na voljo v številnih priznanih servisnih trgovinah in tuning delavnicah v več kot 100 državah po vsem svetu.

V svojem nenehnem prizadevanju za vedno bolj optimalno kakovost Windforce nenehno vlaga v raziskave in razvoj, da bi razvil nove linije izdelkov. Poslanstvo družbe Windforce je tudi zagotavljanje kakovostnih pnevmatik in storitev ter boljše odzivanje na spreminjajoče se zahteve trga.

Čas nam je omogočil, da svoje dejavnosti še bolj izboljšamo in razvijamo. Pnevmatike Windforce so ob vas, da vas premikajo naprej in ustvarjajo boljšo prihodnost.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

celoletne

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

Letna
LiveChat
Whatsapp Messenger