Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Viatti avtomobil

Pnevmatika Viatti

Pnevmatike Viatti so izdelane po izključnih pravilih nemške tehnologije.
Pnevmatike Viatti so umeščene v srednji cenovni razred in so oblikovane v skladu z evropskimi standardi kakovosti. Ta nova znamka združuje varnost in udobje. Njene pnevmatike so bile že večkrat uspešno preizkušene in so dobile najboljše ocene.

Pnevmatike Viatti so izdelane po izključnih pravilih nemške tehnologije. Za razliko od izdelkov večine evropskih blagovnih znamk so popolnoma primerni za prometne razmere v Rusiji. Njihovi proizvajalci so že v zgodnjih fazah razvoja upoštevali posebnosti lokalnih razmer, kar je povzročilo popolnoma nov izdelek, ki zagotavlja izjemno udobje vožnje v vseh vremenskih in cestnih razmerah. Da bi bolje zagotovili njihovo razširjanje po vsej državi, je bilo odločeno, da njihovo proizvodnjo locirajo v sami Rusiji. Kot glavno mesto za izvedbo projekta so bili izbrani kompleks pnevmatik PAO Tatneft. Linija za proizvodnjo pnevmatik Viatti je popolnoma opremljena z najnaprednejšimi nemškimi stroji, proizvodni postopek pa je skoraj 100-odstotno avtomatiziran, kar izključuje vpliv človeškega faktorja.
Po dveh letih natančnih preizkusov na različnih vrstah cest v Evropi in Rusiji so bile pnevmatike Viatti prvič uradno predstavljene javnosti na mednarodnem avtomobilskem salonu v Moskvi avgusta 2010.

Gospodarska vozila / Kombije

LiveChat
Whatsapp Messenger