Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Superia avtomobil

Pnevmatika Superia

Odkrijte razliko in uživajte v prijetni vožnji z visokokakovostnimi pnevmatikami Superia. Sodobne pnevmatike z vrhunsko tehnologijo, ki so jih oblikovali evropski in azijski inženirji, vam zagotavljajo optimalne rezultate glede varnosti, udobja in splošne zmogljivosti. Pnevmatike ustrezajo mednarodnim standardom kakovosti in zmogljivosti ter so certificirane v skladu z mednarodnimi predpisi. Zahvaljujoč obsežnim raziskovalnim in razvojnim programom lahko pnevmatike Superia izpolnijo vse trenutne želje voznikov in vozil na mednarodnem trgu pnevmatik.

Pnevmatike Superia so zasnovane in izdelane v skladu z evropskimi in mednarodnimi predpisi: oznaka E, oznaka S, skladnost z REACH, M + S, 3PMSF (simbol snežinke).

Certifikat oznake E zagotavlja dimenzije, obremenitev in hitrost skladnosti z minimalnimi standardi EU ali mednarodnimi standardi (UN/ECE - Gospodarska komisija Združenih narodov za Evropo). Certifikat oznake S (zvočna oznaka) kaže, da je raven hrupa pnevmatik v skladu z evropskimi ali mednarodnimi standardi (UN/ECE).

Uredba REACH (uredba Evropskega parlamenta o registraciji, ocenjevanju, odobritvi in ​​omejevanju kemikalij), objavljena leta 2007, omejuje uporabo kemikalij, ki negativno vplivajo na zdravje ljudi in okolje. Oznaka M + S ("blato in sneg") je izjava proizvajalca, da uporabljena tekalna površina in uporabljeni material zagotavljata boljšo vozljivost po blatu in snegu kot običajne standardne pnevmatike. Uredba 3PMSF (simbol snežinke znotraj gore s tremi vrhovi) zahteva, da imajo snežne pnevmatike delujejo minimalno sposobnost zaviranja in oprijema na snegu.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

LiveChat
Whatsapp Messenger