Pnevmatika Runway

Pnevmatike Runway izdeluje družba GITI-TYRE, eden najbolj pomembnih svetovnih proizvajalcev pnevmatik, v sedmih tovarnah na Kitajskem. Runway nudi popoln izbor kakovostnih gum in izvaža v več kot 100 držav na svetu. Giti dosega sloves enega najbolj pomembnih kitajskih proizvajalcev, saj s svojim prihodkom dosega 14. mesto na svetu, Poleg tega podpira tudi razne projekte v zvezi z izboljšanjem socialnega položaja delavcev in njihovega okolja.Runway nudi pnevmatike za optimalno udobje med vožnjo in nudi izvrstno razmerje cena/kakovost.

Pnevmatika Runway avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Runway

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Runway in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.