215/45 R16 90H XL, 3PMSF - Spremeni

Nokian WR D4 215/45 R16 90H XL, 3PMSF

Razred : Osebna vozila, zimske
C B A 69 dB
4.0 /5 (429 mnenji)
Nokian WR D4 215/45 R16 90H XL, 3PMSF
Nokian 215/45 R16 90H XL
69
Nokian WR D4 215/45 R16 90H XL, 3PMSF
C B A 69 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 72 urah

Cena po enoti 154,79

Tehnični podatki

Znamka Nokian
Model WR D4
Dimenzija 215/45 R16 90H
Spremeni to dimenzijo
Posebnost XL, 3PMSF
Evropska ocena
C B A 69 dB
Razred
Osebna vozila, zimske
Mnenji
4.0 /5 (429 mnenji)

Opis

Pnevmatika Nokian WR D4 215/45 R16 90H (XL, 3PMSF) je merilo kakovosti v kategoriji zimskih pnevmatik. Določene velikosti te pnevmatike nosijo oznako A za oprijem na mokri podlagi. Te odlične lastnosti imajo zimske pnevmatike.

Opis
mnenji
Montaža

PERFORMANČNE PNEVMATIKE ZA SNEG

PERFORMANČNE PNEVMATIKE ZA SNEG
Na vsaki strani centralnega rebra so bloki gume z visoko gostoto kipov, vsaka druga lamela se izmenično drži levo in desno. Skupine po tri, ploščice so opremljene z ojačitvami na dnu utorov. Ti "Handling Supports" prinašajo poudarjeno upravljivost.

POLIRANE ŽLEBIČE

POLIRANE ŽLEBIČE
Gladke brazde izboljšajo odvajanje vode v obliki snega ali blata.

OBILNO SNEŽNI KOMPRESOR

OBILNO SNEŽNI KOMPRESOR
Neredni bisevi na stenah blokov ramena se vežejo na površino tal, kar omogoča izboljšan oprijem v ovinkih kot v globokem snegu.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Naklon zadnjega roba gumijastih blokov je zasnovan za maksimalno odvajanje vode in blata iz utorov.

TOGI MANEVRSKIH PNEVMATIK

TOGI MANEVRSKIH PNEVMATIK
Gumijasti bloki Stiff Handling Blocks vsebujejo mogočne skulpture, ki optimizirajo oprijem in se proti ramenu vedno bolj zožujejo. Tako se poveča oprijem na zasneženih cestah in natančnost vožnje. Močan aktivator skulpture je postavljen v sredini ramenskih blokov. Omogoča maksimizacijo delovanja teh ploščic med fazami pospeševanja in upočasnitve, to je, ko je nujno potrebno zanašati se na brezhiben oprijem.

Tehnologija Tihe Bočne Stene

Tehnologija Tihe Bočne Stene
Tehnologija Silent Sidewall Technology je sistem, osredotočen na določeno območje bočnice pnevmatike, ki omogoča prekinitev vibracij in zvokov, ki jih oddaja tekalna plast v povezavi s tlemi. Ta tehnologija torej zmanjšuje hrup, za veliko bolj prijetno vožnjo.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica je mešanica gume, sestavljena iz naravnega kavčuka, silike in olja navette. Izvirna razporeditev delcev pnevmatiki zagotavlja optimalen oprijem na snegu in v dežju. Ta inovativna mešanica izboljšuje tudi stabilnost vožnje in reakcijo na obrabo pnevmatike. Kvaliteta in količina uporabljenih materialov ohranjajo izjemne zimske zmogljivosti pnevmatike, tudi pri intenzivnih spremembah temperature ali po prevoženih številnih kilometrih. Poraba vozila se zmanjšuje zaradi drastičnega zmanjšanja upora pri kotaljenju.

DSI IN WSI INDIKATORJI

DSI IN WSI INDIKATORJI
Vožnja v zimskih razmerah zahteva visoko kakovost pnevmatik za popolno varnost. Driving Safety Indicator je indikator obrabe, ki se nahaja na tekalni površini. Plod raziskav Nokian Tyres, izboljšuje varnost v hladni sezoni. Winter Safety Indicator, ali WSI, katerega simbol je snežinka, je indikator zimske varnosti. Številke, ki krasijo srednji del pnevmatike, označujejo višino glavne brazde, ki je izražena v milimetrih. Postopna obraba pnevmatike postopoma izbriše številke. WSI ne izgine, dokler globina rebra ne doseže 4mm, vendar ko snežinka ni več vidna, je nujno kupiti nove zimske pnevmatike za zagotavljanje varnosti na cesti.

NATANČNOST VOŽNJE

NATANČNOST VOŽNJE
Pomembna in trdna centralna utora krasi srednji del pnevmatike. Njene lamele ne pokrivajo celotne širine, kar povečuje natančnost in krepi nadzor nad upravljanjem.

OPTIMIZIRANE PNEVMATIKE NOKIAN

OPTIMIZIRANE PNEVMATIKE NOKIAN
Neverjetne lastnosti oprijema in vodljivosti pnevmatike so omogočene, ker ima vsak blok in vsaka lamela vzorcev specifično obliko in jasno določeno funkcijo.
LiveChat
Whatsapp Messenger