185/65 R15 88T - Spremeni

Nokian iLine 185/65 R15 88T

Razred : Osebna vozila, letne
C C B 68 dB
4.5 /5 (21 mnenji)
Nokian iLine 185/65 R15 88T
Nokian 185/65 R15 88T
68
Nokian iLine 185/65 R15 88T
C C B 68 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 72 urah

Cena po enoti 74,38

Tehnični podatki

Znamka Nokian
Model iLine
Dimenzija 185/65 R15 88T
Spremeni to dimenzijo
Evropska ocena
C C B 68 dB
Razred
Osebna vozila, letne
Mnenji
4.5 /5 (21 mnenji)

Opis

Nokianov iLine 185/65 R15 88T je leta 2013 osvojil nagrado za najboljšo letno pnevmatiko v Nemčiji na tekmovanju, ki sta ga organizirali avtomobilski reviji Auto Test in Auto Bild. Njegove prednosti: prilagaja se vsem podnebnim razmeram, hkrati pa ohranja najkakovostnejši oprijem in ohranja voznikovo udobje. Zaradi majhne porabe goriva in dejstva, da je tiha, je treba to pnevmatiko nujno imeti.

Opis
mnenji
Montaža

INDIKATOR OBRABE IN AKVAPLANINGA

INDIKATOR OBRABE IN AKVAPLANINGA
Pnevmatika vključuje indikator obrabe (DSI), ki omogoča poznavanje preostale globine njenih utorov. Ta indikator je sestavljen iz serije številk v milimetrih, vpisanih na tekalno površino. Bolj kot se tekalna površina obrablja s prevoženimi kilometri, bolj se te številke izbrišejo. Pnevmatika vključuje drugi indikator, ki informira o tveganjih za akvaplaning. Kapljica je postavljena na centralni ploščad 4 mm od dna utorov. Ko se ta kapljica izbriše zaradi obrabe gume, je čas za zamenjavo pnevmatik, saj je tveganje za akvaplaning veliko.

VENTURI ŽLEBOVI

VENTURI ŽLEBOVI
Odtok vode je pospešen z utori, ki ločujejo bloke na ramenskem delu, še posebej na mestih, kjer se zožijo, kar močno izboljša učinkovitost odvajanja vode, ujete med pnevmatiko in cestiščem.

GLAVNE ZGLODANE ŽLEBIČE

GLAVNE ZGLODANE ŽLEBIČE
Glavne zareze pnevmatike so gladke, kar ji poleg elegance daje veliko sposobnost učinkovitega odvajanja vode na cesti. Zareze na rebrih, ki se odpirajo na te glavne drsne zareze, povečujejo skupni volumen pnevmatikinih zarez in pomagajo preprečiti možnost akvaplaninga.

PREČIŠČENA OLJA

PREČIŠČENA OLJA
Pri Nokian Tyres vsaka pnevmatika uporablja samo prečiščena olja in v proizvodnji nikoli ne vključuje toksičnih ali rakotvornih kemikalij. Kot vodilni v ekoloških smernicah proizvajalcev pnevmatik je Nokian pionir v uporabi prečiščenega olja z nizko vsebnostjo aromatik. Kljub temu so njegove zmogljivosti v smislu varnosti in zlasti oprijema pnevmatike na mokri podlagi odlične, ne glede na letni čas.

OBMOČJE INFORMACIJ

OBMOČJE INFORMACIJ
Področje Info, ki je prisotno na strani pnevmatike Nokian, povečuje varnost z indikatorji lokacije in tlaka. Tako lahko označimo lokacijo med montažo med menjavo pnevmatik in pravilnim tlakom napihovanja. V to področje je mogoče celo vnesti novo informacijo, to je navor privijanja vijakov na platiščih iz zlitine. Večina športnih pnevmatik UHP je montirana na aluminijasta platišča, za katera je potrebna povečana pozornost pri privijanju vijakov. To je povečana varnost za uporabnika, saj morajo biti vijaki priviti z pravilnim navorom in ponovno priviti vsakih 100 ali 200 kilometrov.
LiveChat
Whatsapp Messenger