Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika MRF avtomobil

Pnevmatika MRF

Zgodovina MRF je resnično izjemna. Tisto, kar se je začelo kot tovarna gumijastih žog z kapitalom 14.000 rupij v 40. letih, je zdaj podjetje vredno več milijard rupij, ki proizvaja kakovostne pnevmatike, uporabljane po vsej Indiji in po vsem svetu, ter se razširja na številna druga področja, kot so barve in premazi, igrače, motošport in kriket oprema.
MRF se je rodila v skromni baraki v Madrasu, kjer je bila njena prva osnovna enota za proizvodnjo igračarskih balonov, ki jo je leta 1946 ustanovil KM Mammen Mappillai. Šele leta 1952 je spremenil smer in se usmeril v proizvodnjo gumijastih tekalnih plasti.

Tako se je začel njegov čudovit vzpon do vodilnega mesta v industriji pnevmatik. V začetku 60. let je MRF izvažal svoje kakovostne pnevmatike k tujim distributerjem v številnih državah in kmalu je podjetje potrdilo svojo mednarodno prisotnost v 65 različnih državah - s proizvodnjo pnevmatik v 8 obratih, razporejenih na več kot 180 hektarjih, z močno mrežo več kot 4000 trgovcev in 180 različnih pisarn.

MRF je znan po svoji zavezanosti stalnemu izboljševanju kakovosti in zadovoljstvu strank. Osvojil je nagrado JD Power ne samo enkrat, ampak 12-krat do danes. Prav tako je prejel nagrade TNS in CAPEXIL, ki nagrajujejo najbolj zanesljivega proizvajalca pnevmatik v Indiji. Strast MRF do motošporta se kaže v njegovi vključenosti v dirke, karting, relije in različne dogodke. Njegova ekipa je dvakrat osvojila prestižno prvenstvo Azije in Pacifika v reliju in tudi v mednarodnih prvenstvih so FIA homologirane karting pnevmatike MRF prva izbira tekmovalcev.

Avto/ Osebna Vozila

4x4 / SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger