Pnevmatika Mitas

Mitas, priznan akter v industriji pnevmatik, se zavezuje k zagotavljanju visokokakovostnih pnevmatik, ki so rezultat stalnega iskanja inovacij in zmogljivosti. Vsaka Mitasova pnevmatika je plod napredne tehnologije, zasnovane za izpolnjevanje specifičnih zahtev kmetijskih, industrijskih in motociklističnih vozil. Znamka se odlikuje po robustnosti in dolgotrajnosti svojih izdelkov, ki zagotavljajo nadrejeno oprijemljivost in stabilnost v različnih pogojih uporabe. Mitas si prizadeva ponuditi paleto pnevmatik, ki voznikom omogočajo, da se spopadejo z vsemi izzivi, jim zagotavljajo varnost in zanesljivost za vsako pot, s čimer krepijo zaupanje strokovnjakov in navdušencev v svoje vsakodnevne ali specializirane dejavnosti.

Pnevmatika Mitas avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Mitas

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Mitas in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Letna
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.