Pnevmatika Interstate

Od nastanka leta 1973 se je znamka Interstate naglo razvila. Zasnovala je lasten izbor izdelkov in število njenih prodajalnih enot neprekinjeno raste, kajti njena produkcija presega okvir obnovljenih pnevmatik. Interstate Tyre proizvaja gume, ki povezujejo evropsko tehnologijo z azijsko produkcijo. Pri razvoju tehnologije, in na področju izumiteljstva pnevmatik sodeluje z vodilnimi znamkami gum na svetu. Interstate odgovarja vsem evropskim kriterijem kakovosti.

Pnevmatika Interstate avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Interstate

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Interstate in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Avtomobil

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.