Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Horizon avtomobil

Pnevmatika Horizon

Horizon Tire svoje pnevmatike prodaja po celotnem ozemlju ZDA že več kot 10 let.

Največji OEM (proizvajalci originalne opreme), distributerji in trgovci vidijo Horizon kot izbranega dobavitelja v smislu storitev, zanesljivosti in kakovosti izdelkov.

Horizon je z zavarovalnico s sedežem v ZDA sklenil zavarovanje odgovornosti za izdelke za vse izdelke, ki jih ponuja v prodajo.

Primarni operativni model je "neposredni prevoz s kontejnerji" do katerega koli cilja v ZDA.

Distribucijski centri s sedežem v Združenih državah Amerike (v južni Kaliforniji, Teksasu, New Jerseyju in Gruziji) imajo zaloge na več kot 4 hektarjih, bodisi za takojšnje zbiranje blaga bodisi za dostavo blaga v zabojnike, kamor jih kupci želijo.

Horizon ima podružnice na Kitajskem, v Pekingu in Qingdau, da bi olajšal proizvodnjo in omogočil dobavo pri številnih proizvajalcih pnevmatik, ki se nahajajo na "pacifiškem pasu".

Horizon trži izdelke, ki jih proizvajajo tovarne, ki so podvržene zelo strogemu nadzoru kakovosti, ki ga priporočajo naslednji standardi: ISO / TS 16949 (upravljanje kakovosti), ISO 9001 (upravljanje kakovosti), ISO 14001 (upravljanje okolja), ISO 10012 (upravljanje meritev), DOT , E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW in prej RAH.

Avto/ Osebna Vozila

Letna
LiveChat
Messenger