Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika GT-Radial avtomobil

Pnevmatika GT-Radial

GT-Radial ima 7 tovarn pnevmatik v Kitajski in ena tovarna v Indoneziji, ki upoštevajo glavne svetovne norme kakovosti in varnosti glede procesov proizvodi. Tovarne GT-Radial proizvajajo pnevmatike za Michelin in Nokian. G T Radial nudi polni izbor pnevmatik za gospodarska vozila, 4x4, osebna vozila.

GT-Radial je deveti svetovni proizvajalec za vse možne gume.GT-Radial je zelo dolga leta opremil General Motors v pnevmatikah. Te gume imajo vse certifikacije, ki potrdijo kakovost izdelkov : ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 in ISO14001 za okolje.

Več kot 500 oseb delajo pri GT-Radial-u za raziskave in razvoj.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

celoletne

4x4 / SUV

celoletne

Gospodarska vozila / Kombije

Tehnologija znamke GT-Radial

Več kot 60 let izkušenj

Več kot 60 let izkušenj
Že več kot 60 let podjetje Giti Tire, oblikovalec znamke GT Radial, deluje v svetu pnevmatik, kjer se uveljavlja kot eden izmed svetovnih voditeljev. Giti Tire ima več kot 35.000 sodelavcev po vsem svetu. Podjetje ima ultramoderne proizvodne obrate na Kitajskem in v Indoneziji. Prodaja pnevmatike za osebna vozila, SUV-je, dostavna vozila in tovornjake v skoraj 70.000 prodajnih mestih v več kot 130 državah. Priznane avtomobilske znamke, kot so Dacia, Renault, Peugeot in Citroën, uporabljajo pnevmatike GT Radial kot originalno opremo. Ta element kaže zaupanje, ki ga ti proizvajalci polagajo v naše izdelke.
LiveChat
Whatsapp Messenger