205/50 R17 89V M+S - Spremeni

Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S

Razred : Osebna vozila, celoletne
C C B 70 dB
4.5 /5 (78 mnenji)
Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S
Goodyear 205/50 R17 89V
70
Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S
C C B 70 dB
na zalogi

Brezplačna dostava v 72 urah

Cena po enoti 188,89

Tehnični podatki

Znamka Goodyear
Model Vector 4Seasons
Dimenzija 205/50 R17 89V
Spremeni to dimenzijo
Posebnost M+S
Evropska ocena
C C B 70 dB
Razred
Osebna vozila, celoletne
Mnenji
4.5 /5 (78 mnenji)

Opis

Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V (M+S) je učinkovita celoletna pnevmatika. S pomočjo njene inovativne tehnologije, imenovane " Reaktivna na Vreme", nudi enakovredne zmogljivosti v vseh vremenskih razmerah. Pod dežjem so zmogljivosti optimalne. Visoka dolgotrajnost. Dober oprijem na snegu in na poledici.

Opis
mnenji
Montaža

Vremensko reaktivni SmartTRED

Vremensko reaktivni SmartTRED
Vector 4Seasons SUV je opremljen z Goodyearovo tehnologijo Weather Reactive SmartTRED, ki mu zagotavlja izjemne zmogljivosti v vseh vremenskih pogojih. Različna področja tekalne plasti mu omogočajo prilagajanje vsem letnim časom. Med drugim je certificiran za zimsko vožnjo, kar prikazuje simbol Snežinke.

Vleka v vseh pogojih vožnje

Sestava za štiri letne čase omogoča optimalno obnašanje tako poleti kot pozimi. Pnevmatika Vector 4Seasons vsebuje visoko gostoto tridimenzionalnih lamel, ki ji omogočajo, da prekaša konkurenco z boljšim oprijemom na snegu in ledu. * Označen je s snežinko, ki simbolizira, da je zimska vožnja cilj oblikovanja te pnevmatike.

Najboljši nadzor na suhem kot na mokrem

Nadzor v dežju ali snegu. Pnevmatika Vector 4Seasons se odlikuje z manjšo nagnjenostjo k akvaplaningu in 11 % zmanjšanjem razdalje, potrebne za zaviranje na ledeni podlagi.* Na suhi cesti ohranja izjemno vodljivost, ki je rezultat trdnih blokov, ki zagotavljajo povečano stabilnost v ovinkih ali pri spremembah smeri.

Odlične zmogljivosti skozi celo leto

Pnevmatika Vector 4Seasons je sposobna prilagajanja vsem vremenskim razmeram in zagotavlja zgledno obnašanje v vseh letnih časih, zahvaljujoč Goodyearovi tehnologiji Météo Reactive. Tehnologija SmartTRED določa različna območja v tekalni plasti za prilagajanje različnim cestnim razmeram.

Spoštovanje okolja

Značilen z nizkim kotalnim uporom, ki zmanjšuje energijsko porabo vozila, je pnevmatika Vector 4Seasons sposobna prevoziti veliko kilometrov, z uporabo štirisezonske gume in ploskega profila, ki enakomerno porazdeli pritisk.
LiveChat
Whatsapp Messenger