Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Dunlop avtomobil

Pnevmatika Dunlop

Znamka Dunlop je začela izdelovati pnevmatike leta 1888. V skupini so oblikovali številne vrhunske izdelke, ki se danes prodajajo po svetu. Danes je Dunlop široko priznana blagovna znamka.

Pod znamko , ki je uveljavljena zaradi izjemnih znanj in izkušenj, so združeni 3 oddelki za razvoj in raziskave, ki vse napore usmerjajo v izboljšave in inovacije pnevmatik Dunlop.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

celoletne

Tehnologija znamke Dunlop

HRUPNA ZAŠČITA

HRUPNA ZAŠČITA
Za prijetnejšo vožnjo, ki ne izgubi nič svoje učinkovitosti, zaupajte tehnologiji, ki zmanjša notranjo raven hrupa za 50 %. Skrivnost? Plast visoko odpornega poliuretana na notranji površini pnevmatike.

SILICA-PLUS

SILICA-PLUS
Črpajoč navdih iz moto športov, je mešanica Silica-Plus gume za tekalno plast zagotovilo za boljše oprijemanje ceste.

MULTI-LAMELLE

MULTI-LAMELLE
Pripravite se na soočenje z najtežjimi zimskimi vremenskimi pogoji zahvaljujoč večlamelnim pnevmatikam. Odlično se obnesejo v različnih in ekstremnih pogojih, različne vrste lamel pa so primerne za vse vrste zimskega vremena.

SPECIFIČEN SISTEM PODPORE PETE

SPECIFIČEN SISTEM PODPORE PETE
Uživajte v natančnejši vožnji in maksimalnem nadzoru zahvaljujoč sistemu podpore pete. Okrepljena povezava med pnevmatiko in platiščem vam bo ponudila neprekosljivo občutenje ceste.

MAXIMUM FLANGE SHIELD (MFS)

MAXIMUM FLANGE SHIELD (MFS)
Zaščita platišča je zagotovljena s sistemom Dunlop MFS (Maximum Flange Shield) in njegovim profilom iz gume, ki prehaja po obodu pnevmatike, ustvarjajoč blažilno cono.

DUAL SILICA

DUAL SILICA
Za boljše pospeševanje in manjšo obrabo zaupajte tej mešanici Dual Silica iz dveh vrst silike.

JLB (BANDA BREZ SPOJA)

JLB (BANDA BREZ SPOJA)
Z svojo hibridno tehnologijo prevleke, brezšivni najlonski obroč z 0° preprogo omogoča zmanjšanje obodne deformacije pri visoki hitrosti.
LiveChat
Whatsapp Messenger