Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika CST avtomobil

Pnevmatika CST

Pnevmatike znamke CST vam predstavlja družba Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Cheng Shin Tire je z več kot 20.000 zaposlenimi največji svetovni proizvajalec pnevmatik za kolesa in ponuja izdelke v številnih drugih kategorijah.

Blagovna znamka CST, ki se distribuira v več kot 150 državah, pokriva široko paleto tržnih sektorjev. Izdelki CST vključujejo pnevmatike in zračnice za kolesa, motocikle in mopede, terenska vozila, avtomobile, tovornjake, viličarje, kmetijske, travniške in vrtne stroje.

Operaterji CST se s tremi tovarnami v Xiamenu na Kitajskem ponašajo s proizvodnjo vrhunske opreme, inovativne tehnologije in s posebnim poudarkom na kakovosti, dostavi in ​​zadovoljstvu strank. CST se drži najstrožjih mednarodnih standardov. Podjetje je pridobilo številne certifikate in nagrade, med drugim DOT (ameriško ministrstvo za promet), ISO9001, E-Mark, TS 16949 in znano nagrado China Brand Award.

Z vrhunskimi proizvodnimi operacijami in visoko učinkovito logistiko CST postavlja standard odličnosti v industriji pnevmatik. Pri družbi CST koncepti kakovosti, integritete in storitev niso le besede: so osnova podjetja, od najvišjega vodstva do osnovne delovne sile in še več.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

LiveChat
Whatsapp Messenger