Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika BKT avtomobil

Pnevmatika BKT

Balkrishna Industries Limited (BKT) s sedežem v Mumbaju v Indiji je vodilni proizvajalec na trgu terenskih pnevmatik.

Od svoje ustanovitve leta 1987 se je družba BKT uspešno osredotočila na specializirane sektorje, kot so pnevmatike za kmetijska vozila, gradbene in industrijske stroje, zemeljska dela, pristanišča in rudarstvo, pnevmatike za gorska kolesa in vrtnarske stroje. Posledično je družba BKT postala globalni igralec v industriji terenskih pnevmatik s 6-odstotnim tržnim deležem in obsegom prodaje v višini 850 milijonov ameriških dolarjev, ki se je v zadnjih petih letih povečal za 30%.
Trenutno ima družba BKT štiri hčerinske družbe v Evropi in Severni Ameriki, ki s prodajnimi in trženjskimi dejavnostmi pomagajo sedežu družbe: BKT Europe S.r.l. v Segnonu v Italiji, BKT tyres USA Inc. v Akronu v Ohiu, BKT tyres Canada Inc. v Torontu in BKT Tires, Inc. v Brentwoodu v državi Tennessee. BKT svoje izdelke prodaja prek mreže nacionalnih distributerjev v 130 državah po vsem svetu. Pet najsodobnejših proizvodnih obratov v Aurangabadu, Bhiwadiju, Chopankiju, Dombivaliju in Bhuju zaposluje več kot 7000 ljudi. V okviru zelo konkurenčnega trga pnevmatik BKT podpira in spremlja svoje stranke pri rasti njihove dejavnosti. BKT se zavzema za to, da vedno ponuja nove kakovostne rešitve, ki lahko zadovoljijo potrebe najzahtevnejših uporabnikov na vseh področjih dejavnosti. BKT verjame, da je nenehno in neprekinjeno vlaganje v tehnološki razvoj ključ do visoko zmogljivih in funkcionalnih pnevmatik.

Glede na to, da je to njena državljanska in družbena odgovornost, je družba BKT sprejela najstrožje ukrepe na področju varovanja okolja. In samoumevno je, da družba BKT zelo spoštuje svoje zaposlene, ki vsak dan strastno delajo za doseganje korporativnih ciljev.

BKT se namerava uveljaviti kot vodilni proizvajalec in referenca na svetovnem trgu za terenske pnevmatike, zlasti v specializiranih sektorjih kmetijskih, gradbenih in industrijskih vozil, pa tudi strojev za zemeljska dela, pristanišča in rudarstvo, pnevmatike za gorska kolesa in pnevmatike za vrtne stroje.

Gospodarska vozila / Kombije

LiveChat
Messenger