Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Berlin Tires avtomobil

Pnevmatika Berlin Tires

BERLIN Tyres je nova nemška znamka ultra zmogljivih pnevmatik družbe Berlin Tires Europe GmbH.
Podjetje, ki je prisotno na mednarodni ravni, ima sedež v nemški prestolnici Berlinu.
Ponuja širok asortiman visoko kakovostnih izdelkov za široko paleto storitev.
Pnevmatike BERLIN Tyres so namenjene vozilom visokega cenovnega razreda. So visokokakovostne in s 100% "nemško zasnovo". Tako boste zagotovo imeli koristi od izdelka brezhibne kakovosti po pošteni ceni.
Ime BERLIN Tyres se je uveljavilo, ker nobeno drugo mesto tako dobro ne pooseblja Nemčije in njene prestolnice, ki je hkrati središče politične moči, hkrati pa tudi simbol svobode in estetike.
Zahtevni lastniki vozil želijo tudi, da njihove pnevmatike združujejo moč na cesti z estetsko dovršenostjo.

Izdelki blagovne znamke BERLIN Tyres so visokokakovostni izdelki na svetovnem trgu pnevmatik. Z uporabo najsodobnejše proizvodne tehnologije iz industrije 4.0 so inženirji blagovne znamke razvili nove zmesi gume in posebne profile pnevmatik, s čimer jim ni uspelo zmanjšati le hrupa, temveč tudi izboljšati zmogljivost v primerjavi z drugimi konkurenčni proizvodi. En sam izdelek, ki združuje celo vrsto izjemnih lastnosti, po dostopni ceni: še ena značilna in pozitivna lastnost pnevmatik BERLIN!

Ljudje se pogosto sprašujejo, zakaj blagovna znamka pnevmatik nosi ime glavnega mesta. Še enkrat omenimo, da so ustvarjalci pnevmatik BERLIN dolgo razmišljali in prišli do naslednjega zaključka: Mednarodno vzdušje, visoka tehnologija, kulturna raznolikost, ustvarjalnost, hitrost in počasnost, estetika, modernost in tradicija: toliko vrednot, ki ne obstajajo nikjer drugje bolje kot v nemški prestolnici. Berlin po vsem svetu velja za multikulturno in tehnološko napredno mesto. Nenehno živahno mesto neizmerne raznolikosti in z edinstvenim načinom življenja. Ta tehnološka avantgarda, občutek za življenje in ustvarjalnost ter mestna dejavnost, ki se nikoli ne ustavi, se odražajo v izdelkih BERLIN Tyres. In zato je ime teh novih izdelkov visokega cenovnega razreda, zasnovanih za športne voznike in ki pripisujejo pomembnost kakovosti po razumni ceni, navdihnila nemška prestolnica.

Inženirji BERLIN Tyres so navdušeni nad razvojem pnevmatik in svojim kupcem želijo ponuditi "novo generacijo visokokakovostnih izdelkov po dostopnih cenah". Danes ni več dovolj voziti prestižen in športni avtomobil: tudi pnevmatike morajo biti primerne za takšna vozila. Nasprotno pa nihče ne bi smel biti brez kakovostnih pnevmatik z največjim udobjem vožnje in najvišjo možno stopnjo varnosti. Razviti toliko lastnosti je bila izjemno težka naloga, ki pa so jo razvijalci pri BERLIN Tyres kljub temu lahko izvrstno izvedli. Uspeli so izpolniti vse zahteve, ki so si jih zadali za vaš izdelek. Tudi cilj visokokakovostne pnevmatike po dostopni ceni je bil lahko dosežen.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

Gospodarska vozila / Kombije

LiveChat
Whatsapp Messenger