Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Antares avtomobil

Pnevmatika Antares

Ime "Antares" izvira iz velike rdeče zvezde (ozvezdja Škorpijon) v galaksiji zaradi odlične odpornosti proti obrabi, popolne prilagodljivosti površine in značilnosti, podobnih škorpijonom.

Antares, je sinonim za zagrizenost in trajnost.

Antares je celotna filozofija znamke, ki gre s pogumom in brez strahu hrabro naprej. Zahvaljujoč dolgoletnim raziskavam in tehnološkemu razvoju so pnevmatike Antares dosegle najvišjo stopnjo prilagodljivosti in prevlado njihove dosledne in zanesljive zmogljivosti. Antares kot nova sila v industriji pnevmatik predstavlja napovedujočo se prihodnost in potrjuje njeno močno vitalnost. Antares ima: avtohtono prednost svoje blagovne znamke, kakovostne tehnologije in inovativno oblikovanje svojih skulptur.

Antares na svetu ustvarja nov model pnevmatik z inovativno tehnologijo, učinkovit center za raziskave in razvoj, ki ga vodi strokovna skupina, ki se nenehno povečuje svojo sposobnost tehnoloških inovacij in izboljšuje izdelke glede na zakasnitev obrabe, varnost in udobje, da si prisluži zaupanje lastnikov vozil po vsem svetu... Pnevmatike Antares so že pokrile nabor najrazličnejših pnevmatik za vozila od srednjega do visokega cenovnega razreda, terenske pnevmatike, izjemno zmogljive pnevmatike, snežne pnevmatike in pnevmatike, odporne na predrtje.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

celoletne

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

LiveChat
Whatsapp Messenger