Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Alliance avtomobil

Pnevmatika Alliance

ATG K.K.je hčerinska družba v popolni lasti The Yokohama Rubber Co. Ltd., Japon. Sedež družbe ATG K.K je na Japonskem, hčerinske družbe pa se nahajajo na strateško pomembnih lokacijah po vsem svetu. ATG K.K in njene hčerinske družbe se skupaj imenujejo Alliance Tire Group (ATG).

ATG je eden izmed vodilnih v svetu na področju terenskih pnevmatik. V lasti ima tri svetovno znane blagovne znamke: Alliance, Galaxy in Primex. Te blagovne znamke so v mnogih delih sveta dobro poznane v segmentu OHT (Off Highway Tire = terenske pnevmatike) in so bile postopoma združene pod zastavico ATG.

Znane so po svoji zmožnosti, da kupcev na trgu z nadomestnimi deli in na trgu originalne opreme oskrbijo s pnevmatikami, zasnovanimi za posebne namene. ATG ponuja rešitve za najrazličnejše potrebe za vožnje od polj do rudnikov, preko tovarn in gozdov.

Družba ATG je prisotna v več kot 120 državah na 6 celinah in je leta 2018 dosegla več kot 630 milijonov dolarjev svetovnega prometa.

ATG ima tri proizvodne lokacije, eno v Haderi v Izraelu ("ATI") in dve v Indiji ("ATC"): eno v Tirunelveliju v državi Tamil Nadu in drugo v Daheju v Gujaratu. Ti izdelki so izdelani v skladu s strogimi standardi kakovosti, ki veljajo za vse izdelke ATG.

ATG ima centre za raziskave in razvoj svetovnega ranga v Izraelu, Severni Ameriki in Indiji. Zahvaljujoč strateški lokaciji teh centrov je ATG sposoben razumeti potrebe kmetov, podjetnikov in drugih uporabnikov svojih izdelkov v vseh regijah sveta, kar krepi njegov cilj, da vedno nudi rešitve po meri, prilagojene vsaki posebni potrebi. Zaradi tega so blagovne znamke ATG postale najbolj priljubljene pri proizvajalci originalne opreme po vsem svetu.

Avto/ Osebna Vozila

Letna
LiveChat
Messenger