Pnevmatika Cheng Shin

Tajvansko podjetje Cheng Shin, specializirano za proizvodnjo pnevmatik od leta 1967, je danes 9. podjetje za proizvodnjo pnevmatik na svetu. Pnevmatike, ki se distribuirajo v več kot 160 državah, včasih najdemo pod imenom Maxxis ali CST. Cheng Shin ima vse mednarodne certifikate, ki zagotavljajo varnost strank in optimalno proizvodnjo. Iščete nove pnevmatike? To, kar iščete, boste našli pri Cheng Shin.

V zadnjih 15 letih je podjetje Cheng Shin zabeležilo izjemno rast: ko je širša javnost spoznavala odličnost njegovih pnevmatik, je podjetje Cheng Shin še naprej odpiralo nove tovarne in razvijalo nove tehnologije. Najboljše pnevmaike za štirikolesnike ima Cheng Shin, veliko ime v svetu pnevmatik.

Pnevmatike za štirikolesnike Cheng Shin

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Cheng Shin

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Cheng Shin in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarska / Vse ceste

Šport / tekmovanje

Cestna homologirana

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.