Pnevmatika Anlas

Z desetletnimi izkušnjami in številnimi napredki v tehnologiji pnevmatik in gume je ANLAS družba, ki je močno osredotočena na inovacije.

ANLAS se zavzema za proizvodnjo in trženje najrazličnejših pnevmatik. Ti so zasnovani tako, da ustrezajo zahtevam glede učinkovitosti in kakovosti na evropskem in turškem trgu.

ANLAS, posvečen oblikovanju in razvoju specializiranih pnevmatik, ponuja možnost prilagajanja predvideni uporabi. Podjetje ima veliko konkurenčno prednost, ki mu omogoča izvajanje proizvodnje in izpolnjevanje zahtev kupcev.

Pnevmatike za štirikolesnike Anlas

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Anlas

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Anlas in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Hobby / Steza

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.